Debaclet inom socialdemokratin

Turerna kring islamisten Omar Mustafa antar smått tragikomiska proportioner. Veronica Palm har hamnat i ett prekärt läge. Minns att hon figurerade i turerna som tänkbar ledare efter katasstrofen Juholt....Troligen hade haveriet blivit totalt med henne som kapten på skutan,
 
Sverige är förvisso en demokrati, där man utan risk för att hamna i fängelse kan uttrycka sin åsikt fritt. Men demokratin har sina begränsningar. Den som har åsikter utanför de politiskt korrekta blir brännmärkt och kan glömma att göra karriär i etablissemanget.
 
Så här förhåller det sig: Veronica Palm och andra företrädare vill ha en muslim i socialdemokratins mäktiga VU. Tyvärr kollade man inte Omars kontroversiella hållning särskilt nogrant. Att kvinnor är underordnade männen och att man borde skicka JAS- plan att bomba Israel är inte PK. Som en parentes sagt, skulle nog aldrig Veronica Palm och Stockholmsdistriktet nominera en katolsk, stockkonservativ jesuitpräst, vars åsikter i mångt och mycket överenstämmer med Omar.
 
Vissa tunga opinionsbildare, som Åsa Linderborg anser att man inte ska ta debatten med folk med " fel" åsikter. Själv får jag rysliga vibbar av öststatskommunism när jag hör sånt. Heder åt Stina Dabrowski som tycker man ska ta debatten!
 
Stefan Löfwén är i vanlig ordning vettig. Det är oförenligt att vara islamist och dela Socialdemokraternas värderingar. Men bråket lär fortsätta ett tag till! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0