Antonov, en gangster.

Enligt inte helt bekräftade rykten har brittisk polis ikväll gripit Antonov, efter att Litauen utfärdat en arresteringsorder.

Jag är inte det minsta överraskad, det har cirkulerat mycket rykten kring Antonov. Nu börjar dock sanningen uppdagas, och dimmorna skingras.

Vissa bör promt ställa sig i skamvrån: Fackpampen Löwden som attackerat regeringen, som hållit emot. Även Maud Olofsson bör rodna lite, som uttalat några positiva floskler om Antonov. Aftonbladets besserwisser Robert Collin. han bör nog pyssla med att skriva om takboxar och vinterdäck, det här ligger nog över den horisont som begriper sig på...
Och Antonovs patetiska sändebud, Carlfors ( eller nåt sånt), också anklagad för ekonomiska oegentligheter, en kille som jobbade åt Trustor Jisander.... Trovärdighet... Ehh noll!

Jag läser just nu John Le Carré:s senaste, " Vår egen förrädare", som just handlar och skumma ryska bankirer och penningtvätt. En skrämmande aktuell och trovärdig roman, som alltid med Le Carré.

Vi lever i en rätt trist värld, precis som i Le Carrés böcker, där allt befinner sig i en gråzon, utan klara gränser mellan gott och ont, mellan vän och fiende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0