Slutet för den rödgröna alliansen

Så idag kungjordes det officielt, de rödgröna går skilda vägar. Ett positivt besked för Sverige och för regeringen och möjligen för Socialdemokraterena, som förlorat på samarbetet.

Många gråsossar av den gamla, hederliga skolan, är antikommunister och djupt skeptiska mot Ohly och hans postkommunister.
Andra, inom den konkurrensutsatta industrin, ser med djup skepsis på miljöpartiet, vars politik kommer avindustrialisera Sverige och hota vårt höga välstånd.

Frågan är hur Socialdemokratin åter ska bli ett verkligt stort statsbärande parti? Kanske den tiden för gott är förbi, och man kanske får nöja sig med att vara ett vanligt parti med 20- 25%?

Ett är högst troligt, efter nästa val kommer den politiska kartan se oerhört annorlunda ut. Tills dess, kan vi glädjas att vi har en stabil borgerlig regering under Reinfeldt och Borg!

Kommentarer
Postat av: Joakim

Detta är ju perfekt det betyder att SD inte alls på samma sätt är tungan på vågen längre.



Hoppas att enbart MP och S går ihop i nästa val eller ännu hellre att MP ansluter sig till Alliansen för det vore spiken i kistan för S för en mycket lång framtid. Därför tror jag att detta kan vara ett möjligt strategiskt drag från Reinfeldt då han har visat sig vara en stor strateg...

2010-10-27 @ 02:38:04
URL: http://hygienkonsult.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0