Kronan 11,10 mot Euron

Kronans sorgliga resa söderut fortsätter, någon botten tycks inte finnas. Enligt senaste opinionundersökningar har stödet för euron ökat kraftig, bland befolkningen som helhet övervikten i opinionen nu endast 1 %  till kronans favör.

Bland alliansväljare råder nu en klar majoritet för euron. Alliansen borde därför enas om att införa Euron vid en valseger.

När valutorna i Baltikum kraschar kommer kronan rasa ytterligare, förhoppningsvis är en stor del redan diskonterad i dagens kurs.
Vi kan bl.a tacka skitbanken Swedbank för detta (Jag har själv Swedbank, men kommer inte byta bank, personalen i Skövde är bra, öppettider, och inte minst har Swedbank den bästa internetbanken, där även en datorklant som jag kan köpa och sälja aktier och göra alla nödvändiga överföringar).
Handelsbanken, som jag hade innan, var mycket krångligare. Men en välskött bank, som aldrig kostat skattebetalarna något.
Höjdarna på Swedbank borde få smaka på straffarbete i Sibirien och sedan tvingas leva resten av sina liv på samma miserabla levnadsstandard som de stackars balter som nu tvingas lämna allt.

Det tragikomiska med kronan som valuta, är alla "experter" som genom åren hävdat att kronan kommer förstärkas.
Detta mantra har nu upprepats i åratal, allt medan försvagningen fortgår, med några tillfälliga uppgångar, som följs av ytterligare fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0