Bevare oss från Boultbee!

Boultbee är ett engelskt fastighetsbolag som köper upp shoppingcentrum, bl.a i Sverige och Baltikum.
I Skövde har de köpt upp Commerce som ligger i centrum.

I Skövde, liksom på många andra ställen, råder tystnadens konformitet. Lokaltidningen SLA skriver aldrig några kritiska artiklar om det lokala näringslivet, staden är trots allt inte särskilt stor, och man vill av naturliga skäl inte stöta sig med potentiella annonsörer.
Dessutom känner "alla" varandra i varierad utsträckning. Man kanske rent av tillhör samma ordenssällskap. Sånt skapar lojalitet som ibland kan vara osund.

Boultbee har som jag tidigare skrev chockhöjt hyror.

Med tanke på den sjukliga tystnad som rådit, blev jag idag positivt överraskad när SLA idag lät ägaren till Commerce Ur komma till tals.
Han har varit i branschen i 25 år och är nu så gruvligt besviken över de höjda hyrorna att han nu flyttar till ett nytt köpcentrum vid ICA Maxi och får drastiskt lägre hyra.

Boultbee vill bara ha stora kedjor som hyresgäster. Fast nu gapar flera lokaler tomma, trots centralt läge.

Heder åt Commerce Urs ägare, som förstås byter namn på sin affär. Och Boultbee kan slänga sig i väggen!

Till sist, den som vill ha en bra klocka, kan jag varmt rekommendera en Seiko Kinetic. De är inte billiga, men heller inte absurt dyra.
Min Seiko har nu funkat perfekt i 12 år, och tack vare Kineticteknologin behövs inga batterier. Handens rörelse sätter igång en oscillator som snurrar 32.000 varv per minut!
Miljövänligt och ekonomiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0