Centern och KD under 4%, vem bryr sig?

Dessa partier är döende, och ytterst få bryr sig. Miljöpartiet ökar ytterligare och når 11%. Vänsterpartiet riskerar också att ramla ur riksdagspärren, vilket är glädjande.

Dock nämns inte SD, som ökar stadigt och snart kan ha 10 %! Själv gillar jag inte Sd därför att de generaliserar om invandrare och muslimer i synnerhet och har en svartvit världsbild, där man drömmer sig tillbaka till något förment trivsamt folkhem från 50-talet.

Dock får de andra partierna ta på sig skulden för SD:s framgångar, i synnerhet miljö, vänster och folkpartististiska flumliberaler som vill ge alla flyktingar amnesti och är helt verklighetsfrämmande!

Självklart finns en matematisk gräns för hur många invandrare vi kan ta emot. Om antalet jobb ökar med 50.000 per år kan vi inte ta emot 100.000....

Dataspecialister från Indien kanske behövs, men inte analfabeter från något centralasiatiskt land.

Även facket har en poäng när den kritiserar den nu av liberaler så omhuldade arbetskraftsinvandringen som innebär att oseriösa företagare tar in folk som jobbar för slavvilkor inom bygg, städ, hotell och restaurangbranschen.

Det behövs ordning och reda även i invandringspolitiken, så länge flumliberaler får bestämma kommer Sd:s framgångar fortsätta.

Personligen tror jag förnuftet kommer segra, de andra partierna måste förhålla sig till SD, och en mer realistisk politik blir följden av detta.

Kommentarer
Postat av: Joakim

Hej, Johan!



Håller med om att det inte gör så mycket om C och KD åker ut i nästa val. Alliansen kommer ändå få fortsatt regeringsmandat då MP kommer att ingå i Alliansen, om inte i nästa val så i valet därefter. Då får Alliansen en seriös miljöprofil vilket jag tror allt fler efterfrågar.



Vilka är de som du kallar flumliberalerna i Alliansen, och som ”får bestämma”?



Om de andra partierna går SD till mötes och genomför en än hårdare invandringspolitik (att vi idag skulle ha en liberal invandringspolitik är en myt som SD-folket lyckats odla genom sin propaganda) så visar den forskning som finns på området att detta bara stärker SD. Det visar bland annat det danska exemplet på.



Sedan köper jag inte förenklingen med att: Självklart finns en matematisk gräns för hur många invandrare vi kan ta emot. Om antalet jobb ökar med 50.000 per år kan vi inte ta emot 100.000....” Dels för att vi har råd att ta emot de som flyr för sina liv ifrån avskyvärda diktaturer och dels för att invandring i sig självt har visat sig generera många nya jobb. Dessutom behöver vi invandring om vi ska klara pensionerna i framtiden.



Gällande euron fick vi euromotståndare tyvärr rätt. Jag hade hoppats på det motsatta, det är inte alltid roligt att få rätt. Dock tror jag att eurosamarbetet kommer att överleva den kris som den nu genomgår av den anledningen att det motsatta är så mycket värre. Och om tio år har även Sverige euro vilket jag tror är helt rätt då allting har stabiliserats.



Med vänlig hälsning / Joakim

2010-12-29 @ 14:58:57
URL: http://hygienkonsult.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0